Berry-vipportar – Kvalitet förenad med elegans

Den klassiska Berry-vipporten är en oisolerad garageport i stål. Allt talar för originalet: Kvalitet och säkerhet, elegans och komfort och en väl beprövad teknik.

Till grund för Berry-portarna från Hörmann ligger kompetensen från över 50 års erfarenhet av garageportstillverkning. I det stora utbudet av motiv finner du garanterat också drömporten till ditt hus. Möjligheterna är obegränsade.

Kontakta oss så hjälper dig att ta rätt beslut.
Tel. 021- 13 36 80 | info@alfaglas.se | Öppettider vardagar kl. 8-16

Varför välja Hörmann?

1. Tysk kvalitet

Alla port- och maskinerikomponenter utvecklas och tillverkas av Hörmann själva. De är anpassade till varandra till hundra procent, och för din säkerhet har de kontrollerats och certifierats av oberoende, erkända institut. De tillverkas enligt kvalitetssäkringssystemet DIN EN 9001 i Tyskland och uppfyller alla krav i Europastandard 13241-1.

2. Exklusiv portdesign

Med motiv 905 kan du utforma garageporten helt efter dina egna idéer och din personliga smak. Stålramen för egen fyllning utgör grunden för din unika port.

Du avgör själv hur fyllningen ska se ut. Du kan till exempel få garageporten att smälta in husets fasad. Motiven 902 och 905 kan även beställas med en praktisk gångdörr, så att man kommer in i garaget utan att behöva öppna hela porten.

3. Välj färger och ytor

Stålportar med kulört polyesterpulverprimer. De galvaniserade port- och dörrbladen skyddas in i minsta detalj mot väderpåverkan och korrosion. Stålmotiven levereras i prisvärd trafikvit som standard, i 7 tilläggsfärger med samma pris samt i ca 200 färger enligt RAL.

Dokument

Här hittar du information och länkar till dokument och filmer om takskjutportar från Hörmann

Besök www.hoermann.se för mer info.

Vi erbjuder dig

  •  Du kan dela upp betalningen.
  •  Vi ger dig 10 års garanti, både på produkterna och monteringen.
  •  Vi säljer en helhetslösning.
  •  Du behöver inte göra något arbete själv.
  •  Priset är fast. Så länge inte du ändrar beställningen påverkas inte fakturan.
  •  Monteringsarbete utförs av våra egna montörer.

Läs mer om våra andra tjänster

Fönster

FÖNSTER

Vi har brett sortiment av svensktillverkade fönster och altandörrar. Vi är återförsäljare för Sveriges ledande fönsterleverantörer: Outline och Elitfönster.

DÖRRAR

Vi levererar och monterar dörrar från Diplomatdörrar och SnickarPer. Ett så brett sortiment gör att vi säkerligen kan möta de flesta kunders behov och önskemål.

Glasmästeri

GLASMÄSTERI

Vår glasmästeriavdelning har mångårig erfarenhet av alla sorters glasarbeten. Till exempel: Smutsavvisande glas, Solskydd och Energiglas,Säkerhets- och skyddsglas.

MONTERAT & KLART

Vi hos Alfaglas erbjuder dig en färdig lösning som vi kallar Monterat & klart. Det innebär helt enkelt att vi monterar, installerar och färdigställer fönsterbytet åt dig.