Garagerullport RollMatic – Komplett system inklusive maskineri

Garageporten RollMatic ger ordentligt med utrymme framför och i garaget. Man kan köra fram med bilen och parkera ända intill porten, och dessutom hålls takområdet i garaget fritt.

RollMatic-portprofilen är tillverkad av högkvalitativt, korrosionsfritt aluminium och utrustad med ett modernt maskineri från Hörmann som standard.

Maskineriet sitter utanpå konsolen och är därför enkelt att underhålla. Start och stopp sker extra mjukt och tyst hos RollMatic-porten och skonar porten. Inomhusbrytare och garagebelysning finns redan integrerade i styrenhetskåpan.

Kontakta oss så hjälper dig att ta rätt beslut.
Tel. 021- 13 36 80 | info@alfaglas.se | Öppettider vardagar kl. 8-16

Varför välja Hörmann?

1. Tysk kvalitet

Alla port- och maskinerikomponenter utvecklas och tillverkas av Hörmann själva. De är anpassade till varandra till hundra procent, och för din säkerhet har de kontrollerats och certifierats av oberoende, erkända institut. De tillverkas enligt kvalitetssäkringssystemet DIN EN 9001 i Tyskland och uppfyller alla krav i Europastandard 13241-1.

2. Garageportar för generationer

Långtidstester under verkliga förhållanden ger väl beprövade serieprodukter med Hörmann-kvalitet.

Tack vare detta och våra överlägsna tekniska lösningar och kompromisslös kvalitetssäkring kan Hörmann lämna 10 års garanti på alla RollMatic-rullportar och 5 år på sina maskinerier.

3. Tillförlitlig och säker: dragfjädertekniken

Den beprövade dragfjädertekniken stöder driften när porten öppnas och stängs, vilket skonar drivmekanismen. Om porten behöver nödöppnas går det enkelt att göra för hand och det behövs inte någon handvev. Dubbla linstyrningar säkrar porten ytterligare från att falla ner.

Portaxeln har en speciell profilanordning som ger en säker och inbrottsförebyggande låsning. Tack vare denna mekanik är det praktiskt taget omöjligt att skjuta upp porten.

Den här lösningen hittar du bara på portar från Hörmann.

4. Enkel att underhålla och extra tyst

Maskineriet sitter utanpå portaxelkåpan och är därför enkelt att underhålla. RollMatic-portarna startar och stannar extra mjukt och tyst, vilket är skonsamt för porten.

Genom fjärderbalansering och den tillförlitliga säkerhetsautomatiken behövs ingen extra kontaktlist. Inomhusbrytare och garagebelysning är inbyggd i styrenhetskåpan.

5. BiSecur trådlöst fjärrsystem med certifierad säkerhet

Det trådlösa tvåvägssystemet BiSecur med extra säker kryptering är ett mycket gott exempel på framtidsorienterad teknik för enkel och bekväm manövrering av garageportar, grindar, belysning m.m.

Med det nyutvecklade extremt säkra kodsystemet BiSecur med stabil, störningsfri räckvidd kan du vara tryggt förvissad om att obehöriga inte kan kopiera din fjärrkod. Systemet har kontrollerats och certifierats av säkerhetsexperter vid Ruhruniversitetet i Bochum och har samma säkerhetsnivå som din internetbank.

Den här lösningen hittar du bara på portar från Hörmann.

Dokument

Här hittar du information och länkar till dokument och filmer om takskjutportar från Hörmann

Besök www.hoermann.se för mer info.

Vi erbjuder dig

  •  Du kan dela upp betalningen.
  •  Vi ger dig 10 års garanti, både på produkterna och monteringen.
  •  Vi säljer en helhetslösning.
  •  Du behöver inte göra något arbete själv.
  •  Priset är fast. Så länge inte du ändrar beställningen påverkas inte fakturan.
  •  Monteringsarbete utförs av våra egna montörer.

Läs mer om våra andra tjänster

Fönster

FÖNSTER

Vi har brett sortiment av svensktillverkade fönster och altandörrar. Vi är återförsäljare för Sveriges ledande fönsterleverantörer: Outline och Elitfönster.

DÖRRAR

Vi levererar och monterar dörrar från Diplomatdörrar och SnickarPer. Ett så brett sortiment gör att vi säkerligen kan möta de flesta kunders behov och önskemål.

Glasmästeri

GLASMÄSTERI

Vår glasmästeriavdelning har mångårig erfarenhet av alla sorters glasarbeten. Till exempel: Smutsavvisande glas, Solskydd och Energiglas,Säkerhets- och skyddsglas.

MONTERAT & KLART

Vi hos Alfaglas erbjuder dig en färdig lösning som vi kallar Monterat & klart. Det innebär helt enkelt att vi monterar, installerar och färdigställer fönsterbytet åt dig.