Takskjutportar

– Din drömport i Hörmanns märkeskvalitet

De eleganta automatiska takskjutportarna öppnas lodrätt uppåt. Det ger dig mer utrymme i och framför garaget – och lämnar hela öppningen fri.

Denna konstruktion ger dig maximal plats både i och framför garaget. Dessutom kan takskjutportar monteras i alla typer av öppningar och ge en bredare genomfartsöppning med upp till 14 cm jämfört med en vipport. Dessutom är de optimalt tätade tack vare konstanta elastiska tätningar på alla fyra sidor.

Takskjutportar passar alltid – oavsett om garageöppningen är rätvinklig eller sneddad, har en segment- eller valvbåge. Detta gör den idealisk för modernisering i efterhand.

Kontakta oss så hjälper dig att ta rätt beslut.
Tel. 021- 13 36 80 | info@alfaglas.se | Öppettider vardagar kl. 8-16

Varför välja Hörmann?

1. Tysk kvalitet

Alla port- och maskinerikomponenter utvecklas och tillverkas av Hörmann själva. De är anpassade till varandra till hundra procent, och för din säkerhet har de kontrollerats och certifierats av oberoende, erkända institut. De tillverkas enligt kvalitetssäkringssystemet DIN EN 9001 i Tyskland och uppfyller alla krav i Europastandard 13241-1.

2. Karm och portblad likadana

Den harmoniska designen hos en port skapas genom många små detaljer: det fasta överpartiet levereras alltid med samma utseende som portsektionerna på vita portar och för alla ytor. Allt passar ihop.

Sidokarmarna levereras som standard med vit Woodgrain-yta. För takskjutportar med ytorna Sandgrain, Silkgrain eller Decograin kan karmbeklädnader i portsektionernas yta beställas som tillval. För Micrograin-portar levereras karmbeklädnaden med slät Silkgrainyta.

Den lösningen hittar du bara på portar från Hörmann.

3. Hög säkerhet

Den patenterade mekaniska portlåsningen i garageportmotorn från Hörmann försvårar uppbrytning. När porten är stängd hakar uppskjutnings-spärren automatiskt i. Portlåsningen är helt mekanisk och fungerar även vid strömavbrott.

Den här lösningen hittar du bara på portar från Hörmann.

4. BiSecur trådlöst fjärrsystem med certifierad säkerhet

Det trådlösa tvåvägssystemet BiSecur med extra säker kryptering är ett mycket gott exempel på framtidsorienterad teknik för enkel och bekväm manövrering av garageportar, grindar, belysning m.m.

Med det nyutvecklade extremt säkra kodsystemet BiSecur med stabil, störningsfri räckvidd kan du vara tryggt förvissad om att obehöriga inte kan kopiera din fjärrkod. Systemet har kontrollerats och certifierats av säkerhetsexperter vid Ruhruniversitetet i Bochum och har samma säkerhetsnivå som din internetbank.

Den här lösningen hittar du bara på portar från Hörmann.

5. Designa din egen port

Designa din egen trädörr t.ex. med dina initialer, husnumret, ditt favoritmotiv. Du behöver bara göra en enkel ritning som mall. Sedan är din unika garageport klar på nolltid – ett original som kommer att beundras av många.

Dokument

Här hittar du information och länkar till dokument och filmer om takskjutportar från Hörmann

Besök www.hoermann.se för mer info.

Vi erbjuder dig

  •  Du kan dela upp betalningen.
  •  Vi ger dig 10 års garanti, både på produkterna och monteringen.
  •  Vi säljer en helhetslösning.
  •  Du behöver inte göra något arbete själv.
  •  Priset är fast. Så länge inte du ändrar beställningen påverkas inte fakturan.
  •  Monteringsarbete utförs av våra egna montörer.

Läs mer om våra andra tjänster

Fönster

FÖNSTER

Vi har brett sortiment av svensktillverkade fönster och altandörrar. Vi är återförsäljare för Sveriges ledande fönsterleverantörer: Outline och Elitfönster.

DÖRRAR

Vi levererar och monterar dörrar från Diplomatdörrar och SnickarPer. Ett så brett sortiment gör att vi säkerligen kan möta de flesta kunders behov och önskemål.

Glasmästeri

GLASMÄSTERI

Vår glasmästeriavdelning har mångårig erfarenhet av alla sorters glasarbeten. Till exempel: Smutsavvisande glas, Solskydd och Energiglas,Säkerhets- och skyddsglas.

MONTERAT & KLART

Vi hos Alfaglas erbjuder dig en färdig lösning som vi kallar Monterat & klart. Det innebär helt enkelt att vi monterar, installerar och färdigställer fönsterbytet åt dig.